juli 22, 2016

Zakelijk postadres

Een zakelijk postadres; het is voor veel ondernemers de eerste stap naar succesvol ondernemen. Van eenmanszaak tot stichting en van BV tot VOF, u heeft altijd een adres nodig om uw bedrijf in te laten schrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Heeft u door een verhuizing tijdelijk geen zakelijk adres? Heeft u een kantoor aan huis, maar wilt u uw huisadres afschermen van uw zakelijke activiteiten? Of wilt u als buitenlandse ondernemer opereren op de Nederlandse markt? In dit soort situaties biedt een zakelijk postadres uitkomsten!

Binnen één dag uw zakelijk adres op toplocatie

U kunt binnen een paar stappen een zakelijk postadres voor uw bedrijf online regelen! Dat kan heel eenvoudig via Virtualoffice24.nl. U kunt bij ons de volgende abonnementen afnemen:

Schrijft u zich vandaag in? Dan is binnen 24 uur uw zakelijk postadres aan de Trasmolenlaan 12 in Woerden een feit! Een zakelijk adres met een betrouwbare en professionele uitstraling. Hiermee maakt u een goede indruk op uw relaties. Wie wil dat nou niet? U haalt er gemakkelijker potentiële klanten mee binnen.

Hoe werkt een zakelijk postadres?

Bij Virtualoffice24.nl bent u verzekerd van een erkend vestigingsadres voor de KvK. Wij ontvangen uw post en zorgen dat het één keer per maand wordt afgeleverd op het door u gewenste adres. Wilt u uw post vaker laten doorsturen vanaf uw zakelijk adres? Dat kan tegen een meerprijs van € 9,95 per keer (excl. btw). En wist u dat bij ons ook profiteert van flexibele werkruimtes? Ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in Woerden!

Virtualoffice24.nl; een zakelijk adres tegen een scherpe prijs

Wilt u een zakelijk adres op een toplocatie? Dat kan al vanaf € 18,95 per maand op basis van 36 maanden  (excl. btw)! Virtualoffice24.nl is de goedkoopste van Nederland en u betaalt geen borg. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Bel gerust via (0031)348-214010 of stuur een e-mail naar info@virtualoffice24.nl. Direct een professioneel zakelijk adres aanvragen? Bezoek onze winkel en plaats uw bestelling in de winkelmand. Binnen één dag is uw zakelijk postadres actief!