augustus 15, 2016

Virtueel kantoor

Zoekt u een zaken- of postadres in de vorm van een virtueel kantoor? Zet de eerste stap wat betreft ondernemen met Virtualoffice24.nl! Wij hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding voor een virtueel kantoor in Nederland, gevestigd op een toplocatie. Bij ons heeft u binnen 24 uur een betrouwbaar vestigingsadres voor post of zaken tot uw beschikking.

Waarom kiezen voor een virtueel kantoor?

Een succesvolle onderneming begint bij een zakelijk postadres. Dit adres is een voorwaarde voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel (KvK). Uw bedrijf inschrijven op uw woonadres is niet altijd een optie. Vaak wordt dit verboden zonder toestemming van uw hypotheekverstrekker, verhuurder, verzekeringsmaatschappij én gemeente. Dan is het gebruik van een virtueel kantoor een goede oplossing. Bij Virtualoffice24.nl verzekeren wij u namelijk van een erkend inschrijfadres voor de KvK. Zodat u onbezorgd kunt ondernemen!

Een professioneel zakenadres vanaf €18,95 per maand

U heeft al een virtueel kantoor vanaf €18,95 per maand. U bestelt het zakenadres eenvoudig in onze webshop. Hierna heeft u binnen 24 uur een virtual office aan de Trasmolenlaan 12 in Woerden. U kiest zelf de looptijd van uw abonnement. Wij bieden de volgende looptijden:

Kiest u voor een kantoor bij Virtualoffice24.nl? Dan wordt uw post voor u verzameld en één keer per maand afgeleverd op het gewenste adres. Het is ook mogelijk om uw post vaker te ontvangen. Wij rekenen hiervoor een meerprijs van 9,95 euro per keer (excl. btw), of er zijn pakketten incl wekelijkse post verzending. Ten slotte profiteert u ook van flexibele werkruimtes. U kunt hier, afhankelijk van de beschikbaarheid, gratis gebruik van maken,op basis van beschikbaarheid.

Beschik binnen 24 uur over een virtueel kantoor!

Wilt u beschikken over een virtueel kantoor, gevestigd op een toplocatie? Ervaar de voordelen van Virtualoffice24.nl nu. Ga naar de online winkel en plaats uw virtual office in de winkelmand. Uw zakelijk postadres is dan binnen 24 uur actief. Wilt u meer informatie ontvangen? Maak vrijblijvend kennis met een virtueel kantoor via (0031)348-214010 of info@virtualoffice24.nl.