augustus 15, 2016

Vestigingsadres

Het is het begin van elke start-up; het vestigingsadres of zakenadres. Een inschrijving bij de Kamer van Koophandel is de eerste stap. Daarvoor heeft u een adres nodig. Wij snappen dat niet elke onderneming op dat moment beschikt over een kantoor. Daarbij is uw woonadres gebruiken, in verband met toestemming van diverse partijen, niet altijd een optie. Gelukkig kan het tegenwoordig een stuk eenvoudiger met het vestigingsadres van Virtualoffice24.nl. Een virtueel kantoor voor al uw zaken en post!

  • Locatie ALMERE
  • Locatie BREUKELEN
  • Locatie WOERDEN

betrouwbaar en snel gebruik maken van een vestigingsadres

Het virtuele kantoor is ook geschikt tijdens de verhuizing van uw onderneming. Mocht u tijdelijk geen zakenadres hebben, dan kunt u gebruik maken van een virtual office. Ook buitenlandse ondernemers kunnen bij ons terecht. Met een vestigingsadres van Virtualoffice24.nl heeft u beschikking tot een virtueel kantoor op toplocatie. In onze webshop bestelt u eenvoudig uw adres, welke binnen 24 uur actief is. Zo kunt u goedkoop en snel gebruik maken van uw zakelijk adres:

  • Randstad 22-46  (1316 BZ) te Almere.
  • De Corridor 14 J (3621 ZB) te Breukelen.
  • Trasmolenlaan 12 (3447 GZ) te Woerden

U kunt hierbij kiezen uit de volgende abonnementen:

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Een betrouwbaar, professioneel zakenadres

Kiest u voor een kantoor bij Virtualoffice24.nl? Dan wordt uw post voor u verzameld en één keer per maand afgeleverd op het gewenste adres. Het is ook mogelijk om uw post vaker te ontvangen. Wij rekenen hiervoor een meerprijs van 9,95 euro per keer (excl. btw), of er zijn pakketten incl wekelijkse post verzending. Ten slotte profiteert u ook van flexibele werkruimtes. U kunt hier, afhankelijk van de beschikbaarheid, gratis gebruik van maken,op basis van beschikbaarheid.

Beschik morgen al over een vestigingsadres

Bent u geïnteresseerd in een vestigingsadres van Virtualoffice24.nl? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via (0031)348-214010 of door te e-mailen naar info@virtualoffice24.nl. Wilt u morgen nog beschikken over dit adres? Sluit nu een abonnement af in onze winkel! Na 24 uur heeft u het vestigingsadres tot uw beschikking.