augustus 15, 2016

Vestigingsadres

Het is het begin van elke start-up; het vestigingsadres of zakenadres. Een inschrijving bij de Kamer van Koophandel is de eerste stap. Daarvoor heeft u een adres nodig. Wij snappen dat niet elke onderneming op dat moment beschikt over een kantoor. Daarbij is uw woonadres gebruiken, in verband met toestemming van diverse partijen, niet altijd een optie. Gelukkig kan het tegenwoordig een stuk eenvoudiger met het vestigingsadres van Virtualoffice24.nl. Een virtueel kantoor voor al uw zaken en post!

Goedkoop en snel gebruik maken van een vestigingsadres

Het virtuele kantoor is ook geschikt tijdens de verhuizing van uw onderneming. Mocht u tijdelijk geen zakenadres hebben, dan kunt u gebruik maken van een virtual office. Ook buitenlandse ondernemers kunnen bij ons terecht. Met een vestigingsadres van Virtualoffice24.nl heeft u beschikking tot een virtueel kantoor op toplocatie. In onze webshop bestelt u eenvoudig uw adres, welke binnen 24 uur actief is. Zo kunt u goedkoop en snel gebruik maken van uw zakelijk adres: Trasmolenlaan 12 in Woerden. U kunt hierbij kiezen uit de volgende abonnementen:

 

 

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Een betrouwbaar, professioneel zakenadres

Met een adres van Virtualoffice24.nl bent u dus verzekerd van een professioneel zakelijk postadres. Uw klanten zullen u ervaren als betrouwbaar en uw post wordt voor u verzameld. U ontvangt uw post maandelijks op elk gewenst adres. Voor €9,95 per keer kunt u uw post vaker ontvangen. Wilt u kunnen werken vanaf uw vestigingsadres? Onze klanten profiteren van flexibele werkplekken op het zakenadres in Woerden. Dit is op basis van beschikbaarheid.

Beschik morgen al over een vestigingsadres

Bent u geïnteresseerd in een vestigingsadres van Virtualoffice24.nl? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via (0031)348-214010 of door te e-mailen naar info@virtualoffice24.nl. Wilt u morgen nog beschikken over dit adres? Sluit nu een abonnement af in onze winkel! Na 24 uur heeft u het vestigingsadres tot uw beschikking.