april 6, 2018

Reviews

Blij met goede service ( 9 mei 2019 )

Alles was snel en makkelijk online geregeld. Later persoonlijk kennis gemaakt toen ik toevallig kwam kijken voor het huren van een praktijkruimte. Heel vriendelijke en persoonlijke ontvangst door Michel, hij heeft echt de tijd genomen voor een rondleiding door het gebouw en het bespreken van de verschillende mogelijkheden en wensen. Ik ben heel tevreden over hun professionele en klantgerichte service!

Chantal de Boer

Top service ( 5 April 2019)

Top service en gezellige ontvangst met heerlijke koffie. Ik kwam zonder afspraak binnen lopen en werd hartelijk ontvangen door Michel en Ronald. Na een uitgebreide rondleiding en uitleg ging ik met een heel goed gevoel weg. Heb nu snel een mooie kantoorruimte waar ik ook klanten en gasten kan ontvangen. Vragen en hulp nodig Michel en Ronald staan altijd voor je klaar, niets is teveel. Super Service

Kees
Green proclean bv

Kees
Green proclean bv

Goede service. Ze helpen snel ( 13 maart 2019)

Goede service. Ze helpen snel bij het starten van je bedrijf. En bieden up-to-date hulp als je niet bekend bent met een virtueel kantoor. Goedkoop, om snel een eigen praktijkadres te hebben. Een aanrader.

Rene

Perfect!!! ( 17 januari 2019)

Wij zijn super tevreden over de werkwijze, service en de totale faciliteiten die VirtualOffice24 bied. Ook de vriendelijkheid vsn de mensen bij VirtualOffice24 is in 1 woord geweldig!

Robert
ValRo Beheer BV

Geweldig bedrijf ik ben er heel blij mee ( 9 januari 2019)

Geweldig bedrijf ik ben heel erg blij mee woon zelf in rdam me post wordt gemaild en ook per post opgestuurt, ik krijg alles altijd op tijd binnen.

Geweldig man top.

Top service!! ( 8 Januari 2019)

De kosten van het doorsturen van post vallen onder de servicekosten!
Wat een geweldig bedrijf!

Donna

UITSTEKEND ( 28 December 2018)

Wat een top service super vriendelijk en een werker met een hart van goud eerlijk en betrouwbaar. Vooral niet te vergeten zeer makkelijk te bereiken zowel telefonisch als per mail.ook met de auto makkelijk te bereiken. BLIJF ZO DOORGAAN ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Wasco
Wasco

Perfecte oplossing voor kleine ondernemers ( 6 december 2018)

Ik zit sinds een jaar met 3 ondernemingen bij virtual office 24 zonder enig probleem en zorgen.
Ik werk voornamelijk mobiel en wil en kan geen klanten thuis ontvangen.
Virtual office biedt deze mogelijkheden perfect.
Ze pakken correct alle post aan en sturen wanneer noodzakelijk eerder de post dan afgesproken door.
Herhaaldelijk is het mij ook gebeurd dat er ondanks alle duidelijke afspraken toch pakketjes daar afgeleverd worden. Ze pakken deze zonder problemen aan en sturen ze ook direct door op verzoek.
Dit alles door een team die dit zonder enig probleem allemaal realiseren.
Dit ont zorgt de kleine ondernemer.
Ik ga volgend jaar ook weer door bij hen
complimenten

chris karsdorp
Sales Concepts management bv

Snelle reactie. Vriendelijke service. Flexibele (5 december 2018)

Snelle reactie. Vriendelijke service. Flexibele instelling. Goede ervaringen.

Bert Snoek
Transport Service Snoek

Perfect service! (3 december 2018)

I strongly recommend this service. We were with virtualoffice24.nl one full year – mail forwarding and support is flawless.

Goede service! tijdbesparend! Precies (26 november 2018)

Goede service! tijdbesparend! Precies wat je nodig hebt als ondernemer.

Taha
Technical Employment

Perfect service and communication (21 november 2018)

The VirtualOffice24 comprises the great team of experts who are always ready to assist in finding a perfect business solution for your company.

I am glad to find such good partners who are very responsive and always ready to help you 24/7.

The locations in Woerden and in Breukelen look very decent and have various offices – depending on the requirements of your business and your team of specialists.

Moreover, the prices for the services provided by VirtualOffice24 are distinctively low in comparison to other service-providers on this market. In addition, VirtualOffice24 offers attractive discounts and pricing schemes allowing flexibility to a business of any size.

Furthermore, post-forwarding services are promptly fast – you receive the scan-copy of a letter immediately after being received and then, you are able to receive it by post at the address you indicated or to pick it up by yourself at any suitable time.

I am looking forward to our continuous business relationship and I recommend VirtualOffice24 to all the start-up companies and the businesses of all sizes, which are seeking a reliable partner.

Dimitri

Zeer tevreden (21 november 2018)

Wij zijn ontzettend tevreden met de diensten en de service van Michel en Ronald van Virtual Office24. Het contact verloopt soepel en ze reageren supersnel. Top!

Great service! Fast and exact (15 november 2018)

Great service! Fast and exact communication.
Best price performance ratio.
Ivo

Ivo
I.MAN Stichting

Goede service! Niet te ingewikkeld (08 november 2018)

Goede service! Niet te ingewikkeld en geen gedoe, tijdbesparend! Precies wat je nodig hebt als ondernemer.

Donna

Geweldige service en super oplossing (01 november 2018)

Geweldige service en super oplossing voor kantoorbehoefte.
Goede service en kwaliteit, een echte aanrader.

Marco
JV Infraservice

Top service en snelle beantwoording van vragen! (22 oktober 2018)

Virtualoffice24 levert voor mij een uitstekende service! Zij beantwoorden al mijn vragen netjes en zij doen ook niet moeilijk om extra service te verlenen. Ik zou virtualoffice24 zeker aanraden!

Top flexibiliteit (09 oktober 2018)

Snelle service en adequate respons. Ik vroeg om digitale doorzending van mijn post, dat was per omgaande geregeld. Top!

Peter van Akkeren
Van Akkeren Beheer BV

Veel minder zorgen als bedrijf! (03 oktober 2018)

Super concept! Nu voor 2e jaar op rij en nog steeds zeer tevreden.

Post wordt correct verstuurd. En er is altijd plek om langs te komen, om even achter me laptop te werken. Gezellige mensen en je leert zo nu en dan nog andere ondernemers kennen.

Natuurlijk neem ik altijd een bakje cappuchino erbij!

@alleenmaarpositief

Gr Michael van Perfect solution

Michael
Perfect solution

Top! (18 september 2018)

Wij maken gebruik van een virtueel kantoor. Perfect voor de post en de professionaliteit. En zo hoef ik nooit mijn prive adres door te geven aan onbekenden.

Lisa Dekker

Afspraak op locatie snel en professioneel geregeld (05 september 2018)

Reservering gedaan voor een ruimte, snel en flexibel geregeld. Vriendelijke mensen, kwamen zelfs nog koffie aanbieden, goed voor elkaar!

Sjoerd
Tweak IT Now

De service van VirtualOffice24 is uitstekend! (20 juli 2018)

Onlangs mijn bedrijf zonder problemen ingeschreven bij de KvK. Iedere maand wordt netjes de post toegestuurd. Het contact met VirtualOffice heb ik niets op aan te merken, mijn vragen worden direct beantwoord.

Kevin Leijten

Virtual Office24 in drie woorden? Vriendelijk, schoon en flexibel! (05 juli 2018)

Een geruime tijd huren wij met veel plezier tweetal ruimtes van Virtual Office24.
De eigenaren staan altijd voor je klaar, niets is hen te veel. Altijd in voor een gezellige babbel of een gezamenlijke lunch.
Mooie kantoorruimtes wat je praktisch zelf kunt indelen. Alles in en rondom het gebouw ziet er altijd verzorgd uit…TOP!

Ideale kantoorruimtes voor iedereen die een tijdelijke of permanente kantoorruimtes zoekt waar je je klanten en/of gasten kunt ontvangen. Parkeren? geen probleem bij Virtual Office24. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur.
Belangrijk: loopafstand van het station.

Kortom: aanrader dus!

Met vriendelijke groet,
Gรผlcan Zirh
HRM Manager
Senet bv

Gulcan Zirh

Top solution! (18 juni 2018)

vriendelijke en betrouwbare mensen, top service, altijd daar voor mijn bedrijf, snel antwoorden geven, duidelijke communicatie, no nonsense, kan niet beter! Groetjes,

VZ

Ze zijn echt behulpzaam mensen (14 juni 2018)

Als startende heb ik meer hulp nodig dan gewone zelfstandige. Er gebeurt soms dat ik bepaalde document sneller bij de hand moet hebben om instanties af te geven. Vanwege die toestand bel ik soms vaker naar hen. Ze luisteren met geduld naar mij en doen hun best op mijn vraag gepaste antwoord te geven. Ik ben echt blij dat ik juiste mensen heb gekozen. Ik raad ze iedereen aan die op zoek zijn naar maatschappelijk zetel adres.
Groetjes
Mr. De Doorzetter

Dhr. KAYAALP Veysel
De Doorzetter BV

Top bedrijf, top concept, top (13 juni 2018)

Top bedrijf, top concept, top service. Bijna 1 jaar klant en nog altijd hartstikke tevreden.

Ami

Via een goede relatie al (11 juni 2018)

Via een goede relatie al veel positieve zaken mogen vernemen.
Vandaar ook ingeschreven bij VIRTUAL OFFICE24.
Alleen maar positieve ervaringen:
>Zeer snelle acties
>Directe feedback
>Klantgericht.
>Professionals
Kortom uitstekende ervaringen.

Robert J. de Koning
R.J. Holding B.V.

Top bedrijf! (05 juni 2018)

Ik ben zeer tevreden!
Top bedrijf!

Een functioneel en perfect Business Center.. Een verademing.. (29 april 2018)

Het is een uiterst prettige ervaring om mensen te ontmoeten die snappen hoe het werkt.
Een Center met een goede en accurate service zonder onnodig “Gedoe”. Korte lijnen en snelle handling. Naar mijn mening zoekt elke ondernemer dit.. Dus Top.!

J i r u

Klant is Koning (25 april 2018)

Bedrijf staat altijd voor je klaar en doet er alles aan om het zo goed mogelijk voor je te maken.
Makkelijk inschrijven bij KvK en daarna goede service omtrent pakketjes. En dat voor een mooie prijs!
Dik tevreden bedankt virtual office.

SUPER SERVICE (25 april 2018)

Goede snelle antwoorden. TOP

Gheorghe
I M ร‰ V A

Ideale oplossing (25 april 2018)

hendrik-Jan

Alles super geregeld (25 april 2018)

Alles super geregeld. Flexibele instelling, service gericht, no nonsense en goede prijsstelling.
Post wordt netjes doorgestuurd .
Een aanrader!

Wilrik van Geest

Ik voel me helemaal happy met deze locatie, alles is mogelijk (20 april 2018)

Heb je 1 dag wel een kantoortje nodig geen probleem, wordt gewoon geregeld. heb je zakelijk bezoek die je toch liever op een kantoor wilt ontvangen geen probleem wordt geregeld. het mooie van deze locatie is dat de eigenaren zelf aanwezig zijn en ook altijd aanspreekbaar zijn , en behulpzaam optreden. ga zo verder.

simon de jong

Spoedkoerier (12 april 2018)

perfect! elke week me post en zelfs een mailtje (met foto) wanneer me pakketje binnen kwam. ook me bedrijfsnaam niet op me huisadres is echt veel professioneler! namens mij een aanrader.

Michael
perfect solution

Goede en betrouwbare partij. (april 2018)

Wij zijn de huidige eigenaren van www.virtualoffice24.nl, Ronald en Michel de Jong. Wij garanderen goede service’s en gaan discreet om met Uw bedrijfsgegevens.

Wij hebben deze pagina Reviews erbij laten maken, om onze huidige klanten hun oordeel te geven. Zo willen wij eerlijk en transparant in de markt staan.

Met Vriendelijke Groet,

Ronald en Michel de Jong.

michel de Jong
M.d.J.Service BV

Verplicht veld

Uw volledige naam
Wat is je emailadres
Wat is uw bedrijfsnaam?
Heeft u een website?
In 1 regel uw review!
Schrijf uw ervaringen.